Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit verdient Tino Martin met een optreden

tino martin

Sinds Tino Martin voor het eerst de microfoon oppakte, heeft hij snel succes geboekt in de Nederlandstalige muziekwereld. Dit is wat de artiest vraagt voor een optreden.

Populariteit

Het is geen verrassing dat Tino Martin tegenwoordig een van de meest gevraagde artiesten in Nederland is. Er zijn echter ook controverses rondom hem, want in een nieuwe documentaire op Videoland onthult hij wat veel mensen al vermoedden: hij drinkt regelmatig te veel. De populariteit brengt een prijs met zich mee, en dat geldt ook voor Tino Martin.

Zijn kosten worden niet alleen bepaald door zijn muzikale talent, maar ook door vraag en aanbod op de markt. Met Tino Martin’s populariteit op een hoogtepunt is zijn tarief behoorlijk hoog. De prijzen variëren tussen de €9.995 en €12.500 per optreden. Deze prijzen zijn meestal exclusief BTW en Buma-muziekrechten, dus de uiteindelijke factuur kan nog hoger uitvallen.

Topnummers

Tino Martin heeft enkele topnummers op zijn naam staan zoals; “Zij weet het”, “Jij Liet Me Vallen” en “Vergeef Me”. Zijn album ‘Voor Iedereen’ won de Buma NL Award en is bekroond met platina.Zijn meest recente album ‘Life Is Like A Dream’ werd uitgebracht in 2020.Martin won een Edison Award voor het beste album ‘A Moment In Time’ in 2017, en heeft meerdere prijzen ontvangen op verschillende Nederlandse muziekfestivals. Daarnaast heeft hij in het verleden meerdere Buma NL Awards gewonnen.

Check ook: Tino Martin geeft eindelijk toe: ‘Ik heb een drankprobleem’

Bron: http://Loesoe.nl

Instagram: @tinomartin

You May Also Like