Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit verdienen de Big Brother kandidaten per dag!

big brother kandidaten

Vorige maand is het nieuwe seizoen van realityserie Big Brother weer van start gegaan. Heb je je weleens gevraagd hoeveel de winnaar precies wint? Dat vroegen we ons ook af, totdat een vogeltje ons fluisterde dat alle deelnemers die in de Big Brother villa verblijven een bepaald bedrag verdienen, voor élke dag dat ze in het huis zitten… Jep, dat lees je goed!

De andere Big Brother kandidaten

Big Brother is een realityprogramma, waarbij een groep vreemde mensen 24/7 door camera’s wordt gevolgd in het Big Brother-huis. De deelnemers worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, zeker een plus voor ons als kijkers. Natuurlijk is er aan het eind ook een winnaar en die kan met een enorme geldprijs op zak het huis verlaten. En de rest dan? Krijgen ze iets? Het antwoord is: JA! De andere Big Brother kandidaten verdienen ook een bepaald bedrag voor hun deelname.

Te veel?

Het is zeker geen slecht idee als je mee wilt doen met het programma. Volgens een Belgische site gaat het wel om honderd euro per dag! dat de deelnemers verdienen. Dit bedrag geven ze je, zodat je, ondanks je verblijft in hun villa, thuis nog de rekeningen kunt betalen. Het is logisch dat je toch wat geld op zak moet hebben, als je niet meer kan werken. Denk maar aan de kosten voor het huis en het geld om de kinderen te onderhouden, het programma dekt al deze kosten!

Echter vonden sommige kijkers dit te veel. Met een klein reken sommetje kun je ook berekenen hoeveel hun maandelijkse bedrag wordt; dat is  €3000 per maand. Is dat te veel?

Check ook: Danny trekt beerput open over zijn ex Gaby Blaaser in Big Brother

Bron: Girlscene

Beeld: Instagram

You May Also Like