Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit totale bouwval op Funda kost je niet minder dan 3,7 miljoen euro!       

bouwval funda

Ben je creatief, handig en heb je altijd een volledige woning willen verbouwen? Dan hebben we de perfecte optie voor je. Op Funda troffen we een ‘perfect’ huis waar je helemaal los kunt gaan. Heb je toevallig een € 3.740.000 ergens liggen, dan is dit Amsterdamse bouwval op Funda helemaal van jou. Je kunt het dan inrichten zoals je het maar wilt.  

Inrichten zoals je het maar wilt

Ben je een echte ‘Bob de bouwer’ dan kun je deze uitdaging zeker wel aan. Het woonhuis is verdeeld in een drielaags benedenhuis met tuin en een dubbel bovenhuis met eigen opgang. Verder moeten we je gelijk ook melden dat er zelfs ook een vergunning voor uitbouw aanwezig is, nog beter! De tuin is 122 m² en met jouw creativiteit kun je hem makkelijk omtoveren naar een geniale tuin die je helemaal tot rust brengt. Oh, ja er staat ook een tuinhuis voor je klaar. Zie je jezelf al? Gezellig een boek lezen in je tuinhuis, terwijl je een prachtig uitzicht voor je hebt. Wat denk je?

Diep in de buidel tasten

Heb je altijd willen wonen in Amsterdam dan kan dat met deze bouwval dus. Met jouw creativiteit kun je van een niets een iets maken … Van een bouwval, een droomwoning. Voor het pand moet je wel diep in de buidel tasten, namelijk zo’n 3.7 miljoen diep. Voor dat geld haal je andere unieke villa’s waar je niet eens hoef te verbouwen. Maar een huis omtoveren naar een droomhuis is natuurlijk veel leuker. Zie jij wel potentie in dit bouwval? Neem hier een kijkje op Funda.

Check het bouwval op Funda van 3,7 miljoen euro hier:

bouwval funda
bouwval funda
bouwval funda
bouwval funda

Check ook: Funda-bouwval na renovatie omgetoverd tot absoluut paleis!

Bron & beeld: Guys

You May Also Like