Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dit restaurant serveert alleen cocktails en nacho’s

nacho's

Hey daar nacho-lovers, wij hebben een hotspot voor jullie gevonden waar je je hart kunt ophalen aan de lekkerste nacho’s die je ooit hebt geproefd, die je kunt wegspoelen met de beste cocktails. Do we need to say more…?!!

Nacho’s

Parakeet in Amsterdam serveert niets anders dan de lekkerste en knapperigste nacho’s als hoofdgerecht. Ze hebben vier verschillende varianten waaruit je kunt kiezen. Wat dacht je van de Vondel met pulled pork, de Wester met chorizo-spiced bloemkool (ook vegetarisch/veganistisch mogelijk), Sarphati met 9 uur gekookte rundvlees chili, of de Erasmus met shredded zoete en pittige chipotle kip?

Amsterdam West

Het restaurant is gelegen in West, vlakbij de Foodhallen waar je daarna nog een afzakkertje kunt doen. De naam Parakeet is ontstaan door de groene parkieten die overal in Amsterdam vliegen. Het restaurant is vrij donker, maar heeft daardoor juist een gezellige sfeer. Op donderdagavond zat het lekker vol met locals en toeristen.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek Parakeet in Amsterdam en ervaar zelf de lekkerste nacho’s en cocktails die je ooit hebt gehad! Ze zijn geopend van donderdag tot en met zondag. Maar eerst: bekijk de lekkernijen hieronder!

Check ook: DEZE 5 BIZARRE HAMBURGERS WIL JE EENS IN JE LEVEN GEPROBEERD HEBBEN!

Bron: Womanly
Beeld: Parakeet Amsterdam Instagram

You May Also Like