Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dit pannenkoekenhuis serveert frikandellen-soep en -pannenkoeken!

frikandellen soep

Als je een fervent liefhebber bent van snacks, dan is dit nieuwtje zeker iets waar je aandacht aan moet besteden. Een pannenkoekenrestaurant in het pittoreske Vierhouten, gelegen in de provincie Gelderland, heeft een aantal opmerkelijke en unieke gerechten op het menu staan, waar en echte frikandellenverslaafde helemaal wild van wordt: de frikandellen-soep en de frikandellen-pannenkoek! 

Bereiding

Opvallend genoeg staat dit soepje al geruime tijd op de menukaart bij pannenkoekenhuis De Boswachter. Ben je nieuwsgierig naar de bereidingswijze van deze bijzondere soep? Laten we het proces eens stap voor stap bekijken. De bereiding van deze smakelijke soep begint met het koken en pureren van de frikandellen, waarna ze dienen als basis. Vervolgens wordt de soep gebonden en op smaak gebracht met een heerlijke garnering van frikandellen chips. Yvon Vestering, de eigenaresse, vertelde aan het AD dat gasten in eerste instantie verrast zijn wanneer ze dit bijzondere gerecht op de menukaart zien staan, maar toch nieuwsgierig worden en het willen proberen.

Andere buitengewone soepen

Het pannenkoekenhuis heeft een reputatie opgebouwd vanwege het aanbieden van buitengewone soepen op de menukaart. Tijdens de Sinterklaasperiode serveren ze bijvoorbeeld speculaassoep, en in het verleden hebben ze al bokbiersoep en Mexicaanse pannenkoek soep gepresenteerd. De eigenaar van het pannenkoekenhuis is van mening dat je van alles soep kunt maken en dat er altijd ruimte is voor experimentatie. Dit heeft ons nieuwsgierig gemaakt naar welke creatieve en onverwachte soepen we in de toekomst nog meer kunnen verwachten op het menu van het pannenkoekenhuis.

Check ook: Bol.com verkoopt XL frituurpan waar je een heel pak frikandellen tegelijk in kan bakken!

Bron: womanly.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like