Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit opknappertje op Funda kan voor slechts 75.000 euro van jou zijn!

Als je een echte minimalist bent die gek is op kleine woningen, dan hebben wij iets voor jou. Op Funda is er namelijk een opknappertje te koop die wel het kleinste is in Nederland die je kunt vinden op de website. Interesse? We vertellen meer…

Bouw en prijs

Het betreft een oude karakteristieke woning uit de jaren twintig in IJlst, Friesland. In totaal heeft de woning een woonoppervlakte van 57 vierkante meter en een perceel van 64 vierkante meter. Daarom is het huisje geschikt voor gezinnen van één of twee personen. Er zijn zelfs twee slaapkamers, ondanks dat het huisje niet heel groot is. Tevens heeft de woning een energielabel F en is niet geïsoleerd. De woning heeft wel dubbele beglazing. De vraagprijs van de woning is slechts 75.000 euro. Het heeft wel wat renovatie nodig.

opknappertje op Funda

Renovatie nodig

De woning wordt aangeboden door Struiksma Makelaars Sneek en hun omschrijving van de woning is als volgt: ‘Deze karakteristieke rug-aan-rug woning (ca. 1921) ligt aan een hofje aan de rand van IJlst. De woning heeft een voortuin op het zuiden met houten berging en is met ca. 57m2 woonoppervlak geschikt voor een 1 à 2-persoons huishouden. Er is achterstallig onderhoud en de woning moet gerenoveerd en gemoderniseerd worden.’ Bekijk voor de beschikbaarheid en meer informatie de website van Funda zelf.

opknappertje op Funda
opknappertje op Funda
opknappertje op Funda

Check ook: Deze unieke villa op Funda met zwembad heeft zelfs een eigen kinderboerderij

Bron: jfk.men

Beeld: Funda

You May Also Like