Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit Nederlands optrekje’ heeft een jacuzzi, zwembad én zelfs een dikke strand!

funda

Heb je zin om jezelf onder te dompelen in een oase van rust en luxe? Dan is Buitenplaats Achthoven in Montfoort dé plek voor jou! Deze buitenplaats uit 1876 is een combinatie van historie en moderne stijl en biedt alles wat je hartje begeert. De makelaars die betrokken zijn bij de verkoop zetten alles op alles om deze droomplek aan de man te brengen en wij begrijpen wel waarom.

Rust en luxe

Eenmaal door de statige toegangspoort, ontvouwt zich voor je ogen een paradijselijke grond van maar liefst 3,8 hectare groot. De tuin heeft wat weg van een park en biedt een zee van rust en ruimte. Achter de tuin stroomt de Hollandsche IJssel. Je kunt hier niet alleen wonen, maar ook werken en ontspannen. Het wellness gedeelte is voorzien van een jacuzzi en zwembad en er is zelfs een eigen strandje. Een perfecte plek om te genieten van de rust en ruimte in het groen.

Paradijs

Als kers op de taart heeft de huidige eigenaar Theo van Leeuwen een passie voor de betere bolides en dat is terug te zien in zijn wagenpark. Helaas zijn de auto’s niet inbegrepen bij de vraagprijs van €4,9 miljoen. Maar dat mag de pret niet drukken, want je krijgt al heel erg veel voor dit bedrag. Als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van luxe, rust en ruimte, dan is Buitenplaats Achthoven een absolute aanrader. Bekijk de foto’s hieronder:

Check ook: DEZE HEERLIJK AFGELEGEN FUNDA-OPKNAPPER IS DE DROOM VAN EEN INTROVERT

Bron & beeld: Funda

You May Also Like