Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit kost het om de Isola di Beau-villa huren voor je vakantie

Isola di Beau-villa

Ben je langzaamaan al aan het nadenken over je vakantiebestemming van de komende zomer? Voor de rijke stinkerds onder ons hebben we een goede suggestie: de villa Isola de Beau – inderdaad van het programma van Beau van Erven Dorens – staat te huur!

isola de beau villa

Isola de Beau

Isola de Beau is de bekende Italiaanse villa waarin presentator Beau van Erven Dorens twee bekende Nederlandse per aflevering in zijn programma ontvangt. Hij interviewt zijn gasten terwijl ze leuke dingen ondernemen en de Italiaanse natuur induiken. Goed nieuws voor de fans van het programma: Isola di Beau staat te huur! Alleen moet je wel flink in de buidel tasten.

Luxe villa

De villa – in Italië bekend al Villa Volpe – heeft plek voor zo’n 14 personen, heeft een eigen privé-toegang naar schitterend een wit zandstrand, WiFi, satelliettelevisie, parkeerplaatsen voor zes auto’s en een prachtig zwembad. Klinkt natuurlijk goed! Maar hoeveel kost een weekje weg naar dit paradijs? Zonder de extra’s geef je voor een week al 10.000 euro uit. Ben je wel in voor wat extra’s? Dan kan het zelfs oplopen tot 40.000 euro per week! Maar dan heb je wel wat… Bekijk beelden van de villa hieronder maar. Boeken doe je trouwens hier.

Bron: Reisleven
Beeld: Esmeralda Luxury Villas

You May Also Like