Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit is wat een minicruise van Groningen naar Noorwegen kost

minicruise Noorwegen

Altijd gedroomd van een bezoek aan het prachtige Noorwegen? Dan is dit het moment waarop je je heel leven wachtte. Sinds dit jaar is er namelijk een directe bootverbinding van Eemshaven in Groningen met Zuid-Noorwegen. Check snel wat de minicruise naar Noorwegen kost!

minicruise van Groningen naar Noorwegen

Fjorden en watervallen

Noorwegen is de laatste tijd een steeds populairdere bestemming geworden en we begrijpen maar al te goed waarom: kijk maar eens naar de prachtige fjorden, maar ook de bergen, watervallen, dieren, leuke steden met kleurrijke huisjes en wandelroutes zijn zeker een pluspunt, zeker als je een natuurmens bent. Je kunt dit nu allemaal beleven met de veerboot, die je direct naar de plek van bestemming zal brengen. De veerboot MS Romantika biedt plaats voor passagiers, auto’s, campers en vrachtwagens.

minicruise Noorwegen

Minicruise naar Noorwegen

De boot vertrekt drie keer per week vanuit de Eemshaven. Zorg dat je er op tijd bent, want de boot vertrekt om 15:00 uur en het grote moment arriveert de volgende dag om 09:00 uur, waar je aankomt in de stad Kristiansand. Verveel je je niet dood tijdens de boottocht? Absoluut niet! Aan boord is genoeg te doen. Op de boot zijn er ook restaurants, cafés en winkels. Klinkt duur? Dat valt alles mee! Voor slechts 236 euro boek je al een minicruise naar Noorwegen, met een hut voor 2 personen! Koop je kaartje vooraf op de site van Holland Norway Lines.

Check actuele prijzen en beschikbaarheid van een minicruise naar Noorwegen op de website van Holland-Norway Lines.

Kristiansand

Over de bestemming staat op de website van Holland Norway Lines te lezen: Kristiansand ligt geheel in het zuiden van Noorwegen, direct aan zee. De grootste stad in het zuiden van het land is een toonbeeld van de charme van de Zuid-Noorse kustregio: een sfeervolle havenstad met hippe lokale boetiekjes, cafés en restaurants. Goed om te weten, de winkels zijn op zondagen gesloten. Verder kun je direct vanuit de stad een schitterende wandeling maken in de Noorse natuur. Kristiansand is niet voor niets vakantiebestemming nummer 1 voor de Noren zelf!

Inbegrepen bij een minicruise

  • Twee overnachtingen aan boord van de MS Romantika
  • Live entertainment aan boord
  • Tijd om Kristiansand te ontdekken
  • Cityguide met plattegrond en tips over Kristiansand
  • Mogelijkheid tot taxfree shoppen aan boord

Check ook: De oogst van een half uurtje Tinder in Oslo doet je gelijk je koffers pakken – SGXL.NL

Bron: Reisleven

Beeld: Instagram Holland Norway Lines

You May Also Like