Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dit is wat een ‘Golden Tomahawk steak’ in een Salt Bea-restaurant kost

salt bea golden tomahawk steak

De paradepaardje de ‘Golden Tomahawak steak’ van Nusret Gökçe, beter bekend als Salt Bae, springt niet alleen vanwege de gouden kleur (en smaak), in het oog, maar van de prijs van dit stukje vlees sla je steil achterover. 

Salt Bae

Salt Bae is een heuse internetlegende, niet alleen vanwege zijn merkwaardige manier van zout strooien of de vele wereldberoemdheden die bij hem eten, maar óók vanwege de exorbitant hoge prijzen van zijn restaurants. De Turkse chef werd in 2017 een hit op social media, nadat nadat er een filmpje opdook van hoe Nusret zout over zijn maaltijden drapeerde.Sindsdien is de sky de limit en heeft hij een heus imperium opgebouwd. Zijn zoutstrooisessies worden vaak nagedaan op het internet en de ene na de andere beroemdheid wil graag wat eten bij deze typische chef.  Hij heeft inmiddels maar liefst negentien restaurants op zijn naam staan, waarvan het merendeel in Turkije. Andere vestigingen zijn te vinden in Amerika, Engeland, Griekenland en de Verenigde Arabische Emiraten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

‘Golden Tomahawk steak’

Behalve het feit dat het merk ‘Salt Bae’ de grootste trekpleister is van Nusrets’ restaurants, mag het magische en aantrekkende effect van zijn kenmerkende ‘Golden Tomahawk steak’ niet worden onderschat. Deze met goud bedekte steak is een lust voor het oog én de maag, maar als de ‘Golden Tomahawk steak’ van Salt Bae wel of niet zwaar op de maag valt, zal bij een ieder verschillen. Maar één ding is wel zeker: de ‘Golden Tomahawk steak’ valt bijzonder zwaar op de portefeuille. Zo bijzonder zwaar zelfs, dat je er pijn van in je portemonnee kunt krijgen…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Prijs

Ben je gek op steaks? Als je weet hoeveel deze kost zal je honger snel verdwijnen. Een ‘Golden Tomahawk steak’ in het restaurant van Salt Bae gaat voor een exorbitant bedrag van 1.160 dollar over de toonbank. Dat is omgerekend bijna 1.100 euro! Best wel prijzig of niet?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like