Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dit is waarom je bij McDonald’s altijd een hamburger zónder augurk moet bestellen

mcdonald's hamburger
Beeld: Pexels

We moeten het toegeven, ondanks we op dieet zijn kiezen we soms toch voor een heerlijke burger in plaats van een gezonde salade. Af en toe een lekkere Big Mac of Quarter Pounder bij McDonald’s doet geen kwaad. Wil je een goede en verse burger dan adviseren we je dan eentje zonder augurken te bestellen.

Zonder augurken

Wat is er dan mis met McDonald’s augurken? Helemaal niets hoor, echter moeten we je wel vertellen dat wanneer je  een burger zonder augurk bestelt de kans groter is dat je een verse burger hebt. Maar kun je niet zonder je burger augurken dan kun je bijvoorbeeld een burger zonder tomaat te bestellen.

mcdonald's hamburger

Dit is waarom

Burgers maken bij McDonald’s is, als je het ons vraagt wel montagewerk. Augurken (en tomaten) worden aan alle hamburgers toegevoegd en als ze klaar zijn, wachten ze gewoon tot iemand ze bestelt. Dat kan wel even duren. Wil je voorkomen dat je een burger krijgt die al een tijdje rondslingert? Bestel hem zonder een van de ingrediënten (zoals augurk of tomaat) en je burger wordt ter plekke gemaakt! Je hebt een verse burger.

Bron: Gloednieuw

Beeld: Pexels

You May Also Like