Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Dit is waarom de buren van Bibi Breijman helemaal klaar met haar zijn’

bibi breijman

Thuis is waar jij en je gezin tot rust komen. Burenoverlast kan vervelend zijn en zelfs tot vechtpartijen leiden. Zo ver is het nog niet gekomen met Bibi Breijman, maar het kan wel gezegd worden dat haar buren haar zat zijn, zo claimt website Bekende Buren.

Bibi Breijman
Beeld: Instagram

Nieuw huis voor Bibi Breijman

Bibi Breijman kocht in mei op eigen naam een ​​vierkamerwoning in Den Haag voor 340.000 euro, tegen een vraagprijs van 315.000 euro. Bibi nam er een hypotheek op voor 510.000 euro. Het gehypothekeerde geld wordt voornamelijk gebruikt voor de decoratie van het bloembed, omdat het een handig huis is. In eerste instantie ging het gerucht dat Bibi hier zelf zou wonen. Op het moment van de aankoop zat ze midden in een relatiecrisis met Waylon. Een andere factor was dat Bibi Den Haag zou missen, omdat haar familie daar ook woont.

“Werk in volle gang”

In juni begon ze aan de decoratie. Voor de deur stond toen een grote container om het puin in te storten. Maar niemand had gedacht dat dit werk maanden zou duren. Zes maanden later staat ​​de container nog steeds voor de deur en is het werk nog steeds in volle gang. Dat is dus de reden dat de buren Bibi beu zijn. Haar buren hebben al een half jaar last van bouwwerkzaamheden en de containers nemen twee parkeerplaatsen in beslag, terwijl er al weinig parkeergelegenheid is. Bibi zelf vindt het natuurlijk niet erg. Zij en Waylon leiden een comfortabel leven in hun huisje in Hilversum. En zoals het er nu naar uitziet, ziet het er niet naar uit dat de renovatie dit jaar wordt afgerond. De foto’s kan je zien op de website van “bekende buren”.

Foto embedded van Bekende Buren
Foto embedded van Bekende Buren
Foto embedded van Bekende Buren
Foto embedded van Bekende Buren

Bron: bekendeburen.nl

Beeld: Instagram, bekendeburen

You May Also Like