Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is officieel de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven!

Beeld: YouTube RTL Talkshow

Onze Nederlandse kickbokslegende is al een tijdje uit elkaar met zijn ex-partner Jacky. Er gingen al een tijdje geruchten dat hij weer een relatie zou hebben, maar dat schreeuwde Rico nog niet van de daken. Tot gisteren! Dit is zijn nieuwe vriendin!

De vriendin van Rico Verhoeven

Gisterenavond ging Rico’s documentaire RICO: Dream Big in première. Hier was Rico natuurlijk bij aanwezig, maar zijn nieuwe vriendin ook! Het gaat om Naomy van Beem. Naomy plaatste een foto van hun twee’tjes op Instagram waar ze het volgende bij schrijft: “Een hele geslaagde avond met al je belangrijke mensen, kan niet wachten totdat iedereen je docu kan zien✨😍 Ben super super trots op je maar dat weet je! 🧡”. Bekijk de foto van Rico en Naomy hieronder:

Documentaire RICO: Dream Big

Voor de documentaire RICO: Dream Big is kickbokslegende Rico Verhoeven 1,5 jaar op de voet gevolgd. We krijgen een beter beeld van zijn dagelijks leven, maar ook zijn ambities! Hij laat uitgebreid zien hoe hij zijn toekomst voor zich ziet. De documentaire telt vier afleveringen en is te zien via Amazon Prime.

Bron: Linda.
Beeld: Instagram Rico Verhoeven