Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit is hoeveel deelnemers van Expeditie Robinson zijn afgevallen!

Beeld: YouTube

Ons favoriete tv-programma, Expeditie Robinson, is nu nog spannender dan ooit. De deelnemers zijn al 30 dagen op Expeditie Robinson en je snap dat er niet zoveel meer te eten is, dus hun energielevels zijn laag. Op winnaars-eiland kregen drie deelnemers een spiegel en weegschaal en wat ze daar te zien krijgen, is schokkend. Vooral voor de deelnemers zelf.

“Ik zie eruit als een jongen van 18, alleen mijn kop is ouder geworden”

Ferrie, die de proef won kreeg dus als winnend ‘cadeau’ lekker eten, maar ook een spiegel en een weegschaal. Hij mocht twee andere deelnemers meenemen om de overwinning met hem te vieren. Hij koos voor Dennis en London. “Ik zie eruit als een jongen van 18, alleen mijn kop is ouder geworden”, zegt Ferry, geschrokken van wat hij in de spiegel ziet. Ook Dennis die helemaal vermagerd lijkt vraagt zich bezorgd af als zijn jasjes hem nog zullen passen.

12,5 kilo’s kwijt

Het is duidelijk dat de heren een aantal kilo’s hebben verloren, maar het wordt allemaal duidelijker wanneer ze op de weegschaal stappen. Zo blijkt dat Ferry en Dennis maar liefst 12,5 kilo’s kwijt zijn. Bij Londen is het nog erger, want hij blijkt nog meer kilo’s te zijn afgevallen. Gelukkig maar dat Ferry de proef gewonnen heeft, nu mogen de jongens genieten van een grote vis. Ook hebben ze een zakje meel en rijst, waarmee ze de komende dagen moeten overleven … het wordt spannend!

Bron: ditjesendatjes

Beeld: YouTube

You May Also Like