Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is hoe rijk de vriendin van Max Verstappen Kelly Piquet is

Kelly Piquet rijk
Beeld: Instagram Kelly Piquet

Bij de naam Kelly Piquet denk je in eerste instantie aan de vriendin van Max Verstappen of de dochter van drievoudig F1-wereldkampioen Nelson Piquet. Maar Kelly Piquet heeft zeker wel ook een eigen carrière, misschien niet zo bekend als van haar vader of dat van Max, maar ze verdient ook wel wat centjes. Dit is hoe rijk Kelly Piquet is..

Kelly’s vermogen

Kelly is een succesvol model en heeft ook de kans gehad om voor veel tijdschriften te poseren en samen te werken met bekende bedrijven, waaronder Vogue Latinoamerica. In 2012 werkte Kelly als marketingcoördinator voor Group Arezzo SA en in 2014 was ze columnist voor Marie Claire Magazine. Kelly was ook verantwoordelijk voor de berichtgeving op de Formule E-website en sociale media. En we moeten toegeven: al deze dingen hebben haar geen windeieren gelegd, want Essentially Sports meldde dat Kelly tussen de 700.000 en een miljoen dollar waard is. Dat verklaart ook waarom ze vaak in dure kleding te zien is.

Niet wachten op Max, maar dat kan wel!

Kelly hoeft niet te wachten op het inkomen van Max met haar eigen inkomen, al heeft hij er wel genoeg. Sinds hij de titel van wereldkampioen draagt, heeft hij nu zeker een dikkere portemonnee. Hij verdient een bedrag van ongeveer 40 miljoen euro per jaar. Dat is 3,3 miljoen euro per maand, ofwel 109.589 per dag.

Bron: DenD

Beeld: Instagram