Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is hoe je in de club drinkt zonder maar een cent uit te geven

in de club drinkt

Dat bijna alles duurder wordt is nu meer dan ooit zichtbaar, maar dat mag een leuk dagje uit niet wegnemen en deze dame, Sophie Bartram genaamd, was het met ons eens. Op TikTok deelt ze hoe zij en haar vrienden op een lifehack kwamen. Je kunt dus drinken in de club, zonder geld uit te geven aan de dure drankjes.

De lifehack

In de video strekt Sophie haar been uit, terwijl haar vriendin een plastic fles met alcoholdrank om haar been plakt. Dus het enige dat overblijft is haar spijkerbroek naar beneden trekken en zo heb je je eigen drankje in de club. De clubstaf merkte het niet, dus ze kunnen hun plan een succes noemen. Zoals ze het in hun video zeiden: “Meisjes zouden moeten doen, wat meisjes zouden moeten doen!”

Miljoenen weergaven

TikTok-gebruikers vonden het idee van de dames geniaal, zoals blijkt uit de reacties: “De volgende keer plak je het ondersteboven! Makkelijker te gieten.” Een ander zei: “Mijn vrienden en ik stoppen onze flessen in onze laarzen en in de taille van onze spijkerbroek.” Eindelijk schreef iemand: “Nu begrijp ik waarom skinny jeans niet meer gedragen worden.” Het filmpje van de dames ging, zoals we verwachtten, viraal, met al miljoenen views.

Bron & beeld: Clint

You May Also Like