Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is het superluxe Amsterdamse huis van Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol

huis van Noa Vahle

Nederlands sportpresentatrice en verslaggeefster, Noa Vahle is geen onbekende. Velen kennen haar ook als ‘de dochter van Linda de Mol’. Vandaag vonden we het een goed idee om een kijkje te nemen in het prachtige optrekje van Noa. Kijk je mee?

Leuke woning van Noah

We reisden af naar Amsterdam waar we de zeer leuke woning van Noa tegenkwamen. Uiteraard met behulp van mama kocht ze een aantal jaar geleden het huis voor en bedrag van 875.000,– euro. Een hypotheek was niet nodig. Linda is voor een deel dus ook eigenaar van de woning, 27/40 om exact te zijn. De resterende deel behoort dus haar dochter toe. De ligging van de woning is zeker ook een plus.

De verdeling

Nemen we een kijkje naar de woonoppervlakte dan bedraagt dat in totaal 143 meter. We tellen in totaal vier kamers, onderverdeeld in drie slaapkamers en 1 badkamer. Het huis is verdeeld in twee woonlagen. Verder treffen we ook zijn twee balkons en nog een leuke patio/ atrium van 16 vierkante meter op het westen. Zeker wel een leuk optrekje die heel veel rust uitstraalt.

huis van Noa Vahle
huis van Noa Vahle
huis van Noa Vahle
huis van Noa Vahle

Bron & beeld: Bekendeburen

You May Also Like