Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is het leed wat Peter-Gillis’-penthouse-die-maar-niet-verkocht-wil-worden heet

penthouse peter gillis

Peter Gills heeft al drie jaar geprobeerd om een koper te vinden voor zijn prachtige penthouse in het charmante Belgische dorpje Lommel. Hoewel hij begon met een vraagprijs van 949.000 euro, heeft hij geen enkele geïnteresseerde koper kunnen vinden. Pijnlijk! Na drie jaar van frustratie heeft Peter besloten om de prijs te verlagen naar 889.000 euro in de hoop dat er eindelijk iemand geïnteresseerd zal zijn.

Penthouse

Het penthouse is een absoluut pareltje en biedt ruimte aan vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één is uitgerust met een prachtige tweepersoons jacuzzi. De keuken is een waar meesterwerk en beschikt over alle denkbare inbouwapparatuur en een ruim kookeiland. Het penthouse beschikt zowel binnen als buiten over een uitstekend Bose-geluidssysteem.

Enorm terras

Maar het echte hoogtepunt van het pand is het enorme terras van maar liefst 150 vierkante meter. Het terras beschikt over verwarmers, een gashaard en een volledig uitgeruste buitenkeuken. Het terras biedt de perfecte ruimte om te genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke weer. Waarom niemand het huis van Peter Gillis wil kopen heeft misschien een persoonlijke reden… Bekijk foto’s van de woning hieronder:

peter gillis
Peter Gillis penthouse
Peter Gillis penthouse

Check ook: NIEUWE FOTO VERSCHENEN VAN PETER GILLIS MET ‘ZAKENRELATIE’ IN ROZE JURKJE

Bron & beeld: Bekende buren

You May Also Like