Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is het giga-bedrag dat Barbie voor een abo op haar ‘Alleen Fans’-account vraagt

barbie beveiligingscamera

Het valt een beetje in de categorie ‘nieuws waarvan je weet dat het gaat komen’, maar afgelopen week werd bekend dat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, binnenkort te zien zou zijn op ‘Alleen Fans’, en nu is het dan zo ver. Althans, voor de mensen die het kunnen betalen. Barbie vraagt namelijk een giga-bedrag voor een maand abonnementje!

Huis van plezier

Barbie had ooit een prima carrière door haar geld te verdienen met realityseries. Inmiddels is ze echter helemaal afgegleden, en moest ze onlangs, naar eigen zeggen, zelfs door de politie bevrijd worden uit een huis van plezier, waar ze tegen haar wil in werkzaam was. Een kliniekopname later zijn we dus bij het punt beland dat Barbie haar geld op een andere manier gaat proberen te verdienen, namelijk met pikante online content op ‘Alleen Fans.

Pikante content

Alleen Fans (maar dan op z’n Engels), is een website waar fans van celebs terecht kunnen voor content die net even (of veel) te pikant is voor Instagram. Deze content zit echter achter een betaalmuur, waarbij fans een abonnementje moeten afsluiten om toegang te krijgen. Barbie belooft haar fans in ieder geval vuurwerk, zo blijkt wel uit het bedrag dat ze voor een maandabonnement durft te vragen. Voor ‘slechts’ 1.500 euro per maand kunnen fans zich onbeperkt tegoed doen aan wat de Haagse blondine te bieden heeft. En dan krijg je haar vriend Robbie, nu onder de naam Ken, er gratis bij.

barbie alleen fans

Bron en beeld: Reality.fbi

You May Also Like