Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit is het eerste cruiseschip waar je permanente all-inclusive kan wonen

Als je altijd al heb willen wonen op een schip, hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf 2025 zal dat mogelijk zijn. Storylines, een scheepsbouwbedrijf, is namelijk kei hard aan het werk om de eerste volledig residentiële cruiseschip ter wereld te bouwen. We pluizen helemaal voor je uit wat je mag verwachten van dit schip.

Indeling

Het schip draagt de naam MV Narrative en is ongeveer 226 meter lang en heeft in totaal 547 woningen verdeeld over 11 categorieën. Deze luxe hutten bieden plaats aan 1.000 passagiers en kunnen tot op zekere hoogte worden gepersonaliseerd. In de keuken vind je een wijnklimaatkast en een espressomachine. De kleinste residentie op het ‘all-inclusive’ cruiseschip is een studio van 22 vierkante meter die voor €1 miljoen wordt verkocht. Heb je iets meer ruimte nodig om permanent te wonen? Dan heb je ook nog een duplex appartement met 4 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen met een oppervlakte van 183 m² en een uitzicht op de zee. Het prijskaartje dat eraan hangt, is 8 miljoen euro.

Faciliteiten aan boord

Misschien is de prijs aan de hoge kant, maar je kunt gebruik maken van alle faciliteiten aan boord. Naast de schoonmaak- en wasservice, heb je 24/7 roomservice en een premium satelliet-tv-abonnement. Met alle luxe aan boord, zul je je geen moment vervelen. Je hebt genoeg om te ontdekken, want op het schip heb je: 20 restaurants en bars, 3 zwembaden, 18 verdiepingen, een bibliotheek met 10.000 boeken, een jachthaven achterin het schip met o.a. zeilbootjes en jetski’s, een bowlinghal, een microbrouwerij, broeikastuinen op zonne-energie, een fitnesscentrum van 1.000 vierkante meter, bioscoop en theater, een golfsimulator, een atletiekbaan, conferentieruimtes, kantoren en gedeelde workspaces.

De wereld rondreizen

De bewoners van MV Narrative mogen zich gerust wereldreizigers noemen. Storyline stelt dat het schip om de drie jaar de wereld rond zal gaan, en elke keer dat het de wereld rondvaart, zal het all-inclusive cruiseschip naar ongeveer honderd bestemmingen varen. Bovendien kunnen passagiers democratisch beslissen waar en wanneer ze het liefst willen gaan.

Bron: manners.nl

Beeld: Storyline

You May Also Like