Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is het bizarre bedrag dat Nicol Kremers met één dag ‘Alleen Fans’ heeft verdiend

Nicol Kremers Alleen Fans only fans nicolleke alleen fans

Nicol Kremers maakte afgelopen donderdag bekend dat ze vanaf nu op pikante content-website ‘Only Fans’ (Alleen Fans) te vinden is. Uiteraard lekte hier als snel foto’s van uit. Deze vind je hier. Dit heeft haar niet bepaald windeieren gelegd, zo vertelt ze tegenover PowNed.

Nicol Kremers Alleen Fans only fans

Namen op haar voorhoofd

Sinds haar breuk met multimiljonair Peter Gillis moest Nicolleke haar luxe levensstijl vaarwel zeggen en zelf voor brood op de plank gaan zorgen. Dit viel nog lang niet mee, zo ontdekte ze al snel. Zo probeerde ze live op TikTok om geld te bedelen bij haar volgers, onder meer door hun namen met een stift op haar voorhoofd te schrijven. Dit bleek echter niet genoeg op te leveren om Nicol’s behoeftes te vervullen.

Het grote geld

Zoals een beetje influencer weet, is het grote geld te verdienen door je lichaam te verkopen op Only Fans, waar pikante content achter een betaalmuur wordt aangeboden. En over gebrek aan aandacht hoeft Nicolleke niet te klagen. Maar liefst 3000 fans abonneerde zich op haar kanaal, die allemaal zo’n 20 euro per maand aftikken. Er vanuit gaande dat de helft naar het platform gaat, kon Nicol al na haar eerste dag 30.000 euro bijschrijven! Als ze zo door gaat, gaat ze Petertje straks nog voorbij…

Check de video met Nicol Kremers over haar Only Fans-plannen hier:

Bron: Facebook PowNed

Beeld: Instagram Nicol Kremers, Skoften

You May Also Like