Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is het appartement van BOOS-presentator Tim Hofman

tim hofman appartement

Tim Hofman is zeker geen onbekende en met zijn programma BOOS, waarin hij zaken aan het licht brengt die lang in het ongewisse bleven, zeker niet na zijn recente onthullingen over misstanden bij The Voice. Benieuwd hoe het appartement van Tim Hofman eruitziet? Dat waren wij ook!

BOOS-presentator Tim Hofman

Een van de recente BOOS-afleveringen, waar nog lang over zal worden gesproken, is de uitzending over The Voice. In de uitzending op YouTube kwamen vrouwen aan het woord die slachtoffer zijn van vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B, Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en een programmaregisseur. De aflevering heeft al miljoenen views op Youtube, maar goed, hoe zit het met het appartement van de man die alles verlicht?

Het appartement

Het appartement van Tim is gelegen in Amsterdam, een heel leuk appartement als je het aan ons vraagt hoor. Het appartement heeft hem 360.000 euro gekost, met een hypotheek van 406.700 euro. Het appartement heeft is een bovenwoning bestaande uit drie kamers. Verder heeft het een woonoppervlakte van 66 vierkante meter. De keuken die bestaat uit allerlei luxe inbouwapparaten. Daarnaast kan Tim lekker op zijn terras waar hij kan genieten van het zonnetje.  

Neem hier een kijkje in het appartement van Tim Hofman:

tim hofman appartement
tim hofman appartement
tim hofman appartement

Bron en beeld: Bekendeburen, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like