Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Dit is Gordon Ramsay’s lekkerste tosti recept ooit

lekkerste tosti recept

Als je een Gordon Ramsay fan bent en ook nog gek bent op tosti’s, is dit recept zeker iets voor jou. Hij maakt in het recept van maar liefst twee soorten kaas en een speciaal ingrediënt. Bekijk het recept hieronder en oordeel zelf of het het proberen waard is. Voor ons is dat het in ieder geval wel.

Je hebt nodig voor het lekkerste tosti recept:

  • Romano-kaas, in plakjes gesneden om op het brood te passen (afhankelijk van de grootte van het brood, ongeveer 4 plakjes)
  • Asiago-kaas, in plakjes gesneden om op het brood te passen (afhankelijk van de grootte van het brood, ongeveer 4 plakjes)
  • Kimchi
  • Boter
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • Zout
  • Olijfolie
lekkerste tosti recept
Beeld: YouTube

Bereiding

Snijd eerst de kaas in blokjes en snijd ze zo in dat ze op het brood passen. Snij daarna het brood in plakjes en zorg ervoor dat het niet te dun gesneden is. Beboter vervolgens de buitenkant van de sneetjes en breng ze op smaak met zout. Keer om en voeg kaas toe aan beide kanten van het brood en snijd in plakken (in de video gebruikt Gordon romano met peperbessen. Voeg een vleugje roze peper toe als je hetzelfde effect wilt bij de romano). Voeg dan een laagje kimchi toe aan één kant, vouw het brood om en duw het naar beneden. Voeg in een gietijzeren pan een beetje olijfolie toe en maak de pan op middelhoog vuur heet. Druk na ongeveer 30 tot 45 seconden op de sandwich, zodat hij knapperig wordt en de kaas smelt. Draai na ongeveer 2 minuten om, als de plakjes lekker knapperig zijn. Blijf draaien en duwen tot de kaas gesmolten is. Zodra de kaas gesmolten lijkt, kun je het uit de pan halen en opdienen!

Bekijk de volledige demo hieronder!

Bron: 24kitchen.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like