Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is de nieuwe vriendin van Wesley Sneijder

wesley sneijder
Beeld: Instagramwesley sneijder

Denk je aan Wesley Sneijder dan denk je wellicht ook aan zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau. Niet voor lang meer, want Wesley is inmiddels gelukkig in de liefde met een andere vrouw. In ieder geval, als we alle geruchten moeten geloven. De twee zijn onlangs zoenend gespot.

Wesley Sneijder

Voetballer Wesley Sneijder heeft natuurlijk Xess Xava uit zijn huwelijk met ex-vrouw Yolanthe Cabau en lange tijd leek het erop dat Wesley haar wel terug zou willen. Vorig zomer liet hij bijvoorbeeld nog in Villa Oranje weten dat hij spijt had van de fouten die hij had gemaakt in hun huwelijk: “Ik heb er nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor.” Hij hoopte toentertijd dat er nog wat te redden viel: “Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

Zoenend gespot

Nu is hij onlangs zoenend gespot met een dame die de Sofia Bianco draagt, meldt roddelpagina Juicechannel op Instagram. Gelukkig staat haar Instagramprofiel niet op een slotje, waardoor we gewoon kunnen zien hoe ze eruit ziet. Bekijk onderstaande foto’s:

You May Also Like