Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is de grootste bedwants-nachtmerrie die je gaat tegenkomen

bedwants

Als je op vakantie gaat, moet je altijd even checken of je bed niet vol met bedwantsen zit. Als je daar eenmaal mee te maken krijgt, dan ben je nog verder van huis. De bedwants-nachtmerrie is voor deze vrouw werkelijkheid geworden. De plank van het bed zat helemaal onder de beestjes.

Bedwantsen

De bedwants zie je vooral veel in hotels. Ze zijn te zien in het beddengoed en matrassen van bedden. Ook in het materiaal van het bed – vooral hout – is een populair plekje voor bedwantsen. Zo’n bedwants is vervelend, omdat het beestje bijt, je bloed opzuigt en een jeukend bultje achterlaat.

Beest

Een hotel is natuurlijk niet de enige plek waar bedwantsen voorkomen. Als je een beetje pech hebt, heb je het thuis ook. Dit kan je natuurlijk hebben meegenomen van je vakantieoord, maar het kan ook door andere dingen komen. Deze vrouw had in ieder geval bedwantsen in haar bed. Ze schakelde ‘The Verminator’ in en zo kwam ze erachter dat de plank van haar bed vol zat met deze gore beesten. Het kijken van de video is op eigen risico. De rillingen komen gegarandeerd op je lijf!

Bron & Beeld: DailyBuzz

You May Also Like