Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit is de griezelige reden waarom ‘You’ seizoen 4 in twee delen wordt opgesplitst

you seizoen 4

De maker van de hitserie van Netflix ‘You’, over de extreem creepy stalker Joe, heeft onthuld waarom ze hebben besloten om het komende seizoen in twee delen te splitsen. You schrijver Sera Gamble heeft een paar sneak peeks en spannende weetjes gedeeld om seizoen vier te teasen.

Seizoen vier wordt opgesplitst in twee delen

Sera Gamble onthulde dat het volgende seizoen zo intens zal zijn, dat het moet worden opgesplitst om het publiek een adempauze te geven. In een Instagram-bericht dat volgde op Netflix’ fan-evenement Tudum onthulde Gamble dat fans waarschijnlijk zullen genieten van een pauze van Joe, die ook bekend wordt als Professor Jonathan Moore in seizoen vier. “Maak kennis met professor Jonathan Moore”, zei Gamble op Instagram. “You seizoen vier, deel één gaat in première op 10 februari 2023. Deel twee gaat in première op 10 maart 2023.”

Fans zijn enthousiast

Ze voegde eraan toe: “Vertrouw me, je hebt de tijd nodig om te verwerken… en misschien een paar vriendelijke weddenschappen te plaatsen over waar het allemaal naartoe gaat.” Fans smulden er natuurlijk van. Iemand zei: “Het moet VANDAAG februari zijn.” Een tweede toegevoegd: “Aaahhhh! Kan niet wachten!” Een derde speelde het gewoon cool met: “Hallo professor.”

Joe Goldberg

Penn Badgley, 35, bevestigde ook dat het vierde seizoen van You anders zal verlopen dan in voorgaande seizoenen. “De toon is vergelijkbaar, maar toch net iets anders”, vertelde hij aan Entertainment Tonight.

“Het is bijna alsof we het genre een beetje aanpassen. En ik denk dat het werkt.”

In de teaser-trailer onthult Joe dat hij ‘een beetje verfijning heeft ondergaan sinds “crossing the pond”. Het lijkt erop dat Joe gebruik maakt van zijn uitgebreide kennis van literatuur (aangezien we betwijfelen of hij zijn andere interesses zou mogen onderwijzen).

‘Door in Londen te wonen, heb ik het verleden kunnen begraven, als je wilt’, zegt Joe. “Ik concentreer me op de academische wereld en instructie, terwijl ik mijn typische buitenschoolse activiteiten strikt professioneel houd.”

Joe vervolgde: “Je moet tijd vrijmaken om ideeën uit te wisselen met gelijkgestemde collega’s. Helaas, met vrienden op hoge plaatsen, komen er meestal anderen die proberen die sociale ladder te beklimmen.”

Maar het lijkt erop dat onze favoriete stalker-moordenaar verre van een veranderde man is, en noemt sommigen die ‘naar hun sociale dood vervallen’, voordat hij zichzelf corrigeert door te zeggen dat hij ‘geduwd’ bedoelt.

Hij voegt er dan aan toe: “De vraag is, door wie?”

We weten niets over u, maar de trailer zorgt ervoor dat we ‘cheerio’ willen zeggen voordat we op een dubbeldekkerbus springen door de vrolijke oude straten van Londen.

Eén ding is echter zeker. Joe Goldberg staat op het punt de grootste nachtstalker van Londen te worden sinds Jack the Ripper zelf.

Bron: Ladbible
Beeld: Youtube

You May Also Like