Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Dit is de eerste teaser van The Crown met William en Kate

The Crown William en Kate

The Crown-fans, hou je vast! The Crown seizoen 6 komt eraan en we hebben de primeur: de eerste beelden van prins William en Kate zijn vrijgekomen. En dat is niet de enige primeur. Het vijfde seizoen van The Crown was al behoorlijk omstreden door de behandeling van tampongate, maar seizoen 6 gaat nog een stapje verder. We gaan namelijk getuige zijn van de dood van prinses Diana. Jawel, hou je tissues maar vast, want dat wordt een emotioneel ritje.

The Crown William Kate

The Crown

Maar eerst even terug naar William en Kate. De twee worden gespeeld door Ed McVey en Meg Bellamy en we hebben de eerste beelden van hun ontmoeting op de universiteit van St. Andrews. Je ziet Kate naast een andere jongen zitten en dan komt William in beeld, in een opvallende rode jas. We weten allemaal hoe het afloopt, maar toch is het spannend om te zien hoe deze twee lovebirds elkaar voor het eerst ontmoetten.

Seizoen 6

De beelden zijn trouwens gefilmd door studenten van de universiteit, dus wees niet te kritisch op de kwaliteit. Hoe dan ook, we kunnen niet wachten tot seizoen 6 van The Crown eindelijk op Netflix verschijnt. Een releasedatum is nog niet bekend, dus we moeten nog even geduld hebben. Maar we houden je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bekijk de eerste beelden hieronder:

@shark_bateman will and kate DUPE #thecrown #willandkate #standrews #royalfamily #standrewsuni #thecrownnetflix #princewilliam #katemidddleton #ukroyals #standrewsuni ♬ original sound – bateman

Check ook: ‘DIT WAREN DE TOP 10 BESTE SERIES VAN 2022’

Bron: TikTok
Beeld: Netflix

You May Also Like