Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Dit is de duurste auto ooit in Nederland

Beeld: Wikimedia - Alexandre Prevot

Vraag je jezelf weleens af wat de duurste auto ooit is? We hebben nu het antwoord voor je! In ieder geval: wat de duurste auto is op Nederlandse grond. Geloof ons, dat is nogal een bedrag.

3,7 miljoen euro

Wat zou jij doen als je ruim 3,7 miljoen euro op je bankrekening hebt staan? Koop je een mooi, groot huis? Doneer je een deel van het geld aan een goed doel? Maak je een tienjarig lange wereldreis van? Stop je met werken? Of koop je een Bugatti? Iemand die dit geld echt op zijn of haar bankrekening had staan, koos in ieder geval voor het laatste. Hij gaf 3.760.203 euro aan de Bugatti Chiron Sport. Dit is de duurste auto die ooit in Nederland geregistreerd heeft gestaan.

Bugatti Chiron Sport

Of de auto goed beviel? We vragen het ons toch af. De eigenaar zou er namelijk maar vier maanden in hebben gereden. De auto is inmiddels geëxporteerd naar het buitenland. Wat de auto zo bijzonder maakt? Er zijn wereldwijd maar 500 stuks van de auto geproduceerd. Een unieke auto dus. Ook heeft de auto een sky view. Dat betekent dat er twee extra ruitjes in het dak zitten.

Bekijk foto’s van de duurste auto in Nederland ooit hieronder.

Beeld: Wikimedia – Matti Blume
Beeld: Wikimedia – MrWalkr
Beeld: Wikimedia – Alexandre Prevot

Bron: Autoblog