Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Dit is de allerduurste parfum ooit!

allerduurste parfum

Ben jij klaar om de sterren van de hemel te ruiken? Om jezelf te onderscheiden van de rest, moet je natuurlijk wel een lekker geurtje op hebben. Hoe exclusiever en duurder het parfum, hoe aantrekkelijker je wordt. Maar hoe ver ga jij om de duurste parfum ter wereld te kopen? Dit is de allerduurste parfum ooit!

Shumukh

Het duurste parfum ter wereld is Shumukh. Het is gemaakt door Asghar Adam Ali Al Attar, meesterparfumeur van Nabeel Perfume Group of Companies in Dubai. En als je denkt dat jouw Chanel parfum al duur is, dan krijg je nu een hartaanval: de prijs van deze parfum is maar liefst 1.295.000 dollar! Maar daar krijg je dan wel een fles van drie liter voor terug – van Italiaans Murano glas – inclusief gouden details en 3.571 edelsteentjes: diamanten, topazen en parels.

Goud en parels

Maar dat is nog niet alles. Bij deze parfum krijg je ook nog een afstandsbediening om de hoogte van het LED-verlichte roterende zwart leren voetstuk waar de fles op staat aan te passen. En alsof dat nog niet luxueus genoeg is, ontvang je ook een handleiding in de vorm van een boekwerk. Dit boekwerk is ingelegd met 456 diamanten en gegraveerd met 18-karaats goud, afgewerkt met een selectie van blauwe topaas, parels, howliet en emaille details.

Perfecte samenstelling

Het heeft meer dan drie jaar en 494 parfumproeven geduurd om tot deze perfecte samenstelling te komen. Shumukh bestaat uit natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de verste uithoeken van de wereld. De geur bevat tonen van amber, sandelhout, muskus, zeldzaam puur Indiaas agarhout, pure Turkse Roos, patchoeli, ylang-ylang en wierook. En als klap op de vuurpijl, is het parfum uniseks en blijft het naar schatting meer dan 12 uur op je huid zitten. Nu zijn jullie natuurlijk razendbenieuwd hoe de parfum eruitziet. Zo dus:

Check ook: DIT IS HOE EXTREEM LUXE DE DUURSTE HOTELKAMER TER WERELD IS!

Bron: Manly
Beeld: SHUMUKH Parfume

You May Also Like