Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Dit is Bob, de mini-vaatwasser die precies op je aanrecht past

Beeld: Daan Tech

Bob is zo klein is als een magnetron en kan daarom gemakkelijk op ieder aanrecht, naast de spoelbak, worden geplaatst. Bob is zo licht als een veertje (slechts 10kg) en supergemakkelijk te dragen dankzij de geïntegreerde handgrepen. Wie of wat is Bob? Het is de kleinste vaatwasser ter wereld!

Klein maar fijn

De Bob Mini Vaatwasser is erg handig voor mensen die in kleine ruimtes wonen, zoals appartementen, die geen voorziening hebben voor een grote vaatwasser. Maar beoordeel Bob niet op zijn grootte. Deze compacte vaatwasser wordt geleverd met een 3,2 inch LCD-scherm en Wi-Fi-connectiviteit om de wasprogramma’s aan te passen aan uw behoeften. De Bob Mini Vaatwasser heeft een ingebouwde navulbare watertank van 3,9L en een afvoerslang voor het vuile water. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat het niet past bij de esthetiek van uw plaats, want er zijn veel kleuren om uit te kiezen. Zo vind je het geen probleem om je vaatwasser in je keuken te laten staan.

minivaatwasser

Verschillende ladingen

De Bob Mini Vaatwasser kan een redelijke hoeveelheid lading dragen, hoewel hij klein is. Er passen borden met een diameter van 29 cm in, die je door de patrijspoort kon zien worden schoongemaakt. De vaatwasser heeft verschillende programma’s om uit te kiezen: dagelijks, eco, express, glas en intensief – die allemaal of naar schatting minder water verbruiken in vergelijking met het wassen met de hand. Het glasprogramma is het snelst en doet de cyclus slechts 15 minuten, met slechts 1,9 liter water. De volgende is de Express die de cyclus in 20 minuten doet, met een waterverbruik van 2,9 liter. Het derde programma is het dagelijkse programma dat de reiniging in 50 minuten voltooit en 3,8 liter water verbruikt. Ten slotte kunnen de intensieve en eco-programma’s voor de Bob Mini Vaatwasser de reiniging in anderhalf uur doen, met slechts 3,8 liter water.

De prijs

Het gebruik van het geïntegreerde Uv-licht kan verder helpen om bacteriën te bestrijden. De Bob Mini vaatwasser wordt verkocht voor 289,90 euro. Hoewel klein, krijgt u zeker waar voor je geld met deze betrouwbare mobiele reiniger.

Bron: JFK

Beeld: Daan Tech