Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit goedkope en afgelegen boshuisje in Drenthe is de droom van een introvert

boshuisje in drenthe

Heb jij de afgelopen drie jaar ook ontdekt dat je eigenlijk wel houdt van dat rustgevende en dat je helemaal niet zit te wachten om onder de mensen te zijn? Dan is het misschien een goed idee af te reizen naar het oosten van ons land. Naar een boshuisje wellicht?! Neem dan een kijkje bij dit betaalbare boshuisje in Drenthe.

Boshuisje in Drenthe

Tussen de Drentse dorpjes Diever en Geeuwenbrug ligt het landgoed ’t Wildryck. Op dit landgoed zijn een aantal recreatiewoningen. Wees vooral niet bang dat je helemaal geïsoleerd bent als je die kant op gaat, want er is ook een springkussen, volleybalveld en een verwarmd zwembad. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws: een van de recreatiewoningen op dit landgoed staat te koop.

Bos

Het huisje staat op een bosrijk perceel van 763 m2. De woning is ideaal voor twee personen, maar in het bijgebouw zou nog een persoon kunnen logeren. De daadwerkelijke woonoppervlakte is 41 m2. Hiervoor heb je een woonkamer, 1 slaapkamer en een badkamer inclusief douche. Omdat het een recreatiewoning is, mag je er niet permanent in wonen. In Drenthe betekent het dat je 120 dagen per jaar zelf in het huisje mag verblijven.

Prijs

De vraagprijs van het boshuisje is 225.000 euro, maar daarbovenop betaal je ook een parkbijdrage van zo’n 1.746 euro per jaar.

Bekijk de foto’s van het boshuisje in Drenthe hier:

boshuisje in Drenthe
boshuisje in Drenthe
boshuisje in Drenthe
boshuisje in Drenthe

Check ook: Deze woning op Funda is de droom van elke introvert – SGXL.NL

Bron & beeld: Funda

You May Also Like