Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit gigantisch bedrag verdient Jade Anna met social media

Jade Anna

Dat je als influencer een fortuin kunt verdienen, is al lang geen geheim meer. In dit artikel zullen we kijken wat het inkomen is van influencer Jade Anna. Door de jaren heen is niet alleen haar populariteit, maar ook haar vermogen toegenomen. We geven een indicatie.

Dit verdient Jade Anna per post

Jade is super actief op de populaire social media platformen YouTube, Instagram en TikTok. Op Instagram heeft ze namelijk 900.000 volgers, terwijl ze op TikTok de 1.5 miljoen passeert. En hiermee stijgt dus ook het bedrag dat ze per maand via deze platformen binnen harkt. Een vrouw die haar eigen webwinkel op TikTok heeft, onthulde precies wat Jade wilde voor een reclamepost. De onderneemster was op zoek naar influencers met specifieke schoenmaten via wie ze kleine acties kon voeren. Ze werd aangeraden om Jade te benaderen, maar ze was jammer genoeg al volgeboekt en kost volgens de ondernemer maar liefst 6000 euro per post op TikTok. 

jade anna

Succesvol

Jade verdient dus inderdaad gigantische bedragen via social media kanalen. Wat haar totale vermogen precies is, is niet bekend. Wat we je wel kunnen vertellen, is dat de influencer op 18-jarige leeftijd al een huis bezit van maar liefst 500.000 euro en ook nog een range rover. Dat ze meer dan goed verdient, is dus wel heel duidelijk.

Check ook: 18-jarige Jade Anna koopt huis voor zichzelf als kerstcadeau na break-up met YouTuber Gio

Bron: parra.nu

Beeld: Instagram & YouTube

You May Also Like