Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit gezin heeft 9 kinderen en nummer 10 op komst: ‘We komen rond van $1.500 per maand’

Amanda Sellers, 29, uit Roanoke, Virginia, vertelde hoe haar man Chris, 33, niet overtuigd was van haar droom om een groot gezin te stichten toen ze in januari 2013 met elkaar gingen daten. En kijk nu zijn ze bijna 10 kinderen verder…

10 kinderen

De twee begonnen vrijwel onmiddellijk om zwanger te raken en hun oudste zoon, Liam, nu 8 jaar oud, verscheen in februari 2014, schrijft de Daily Mail. Naast het verwelkomen van de twee jongens van Chris in hun huis, verwelkomde Amanda in mei 2015 de tweeling Mya en Mia, nu 7, en de tweeling Asher en Brycen, nu 5, in januari 2017. Als onderdeel van Amanda’s plannen om “zoveel kinderen mogelijk”, verwelkomde het paar vervolgens Eli, 3, in november 2018, en Emma, ​​​​nu 2, in juli 2020. Nu is ze in verwachting van haar 10e kind, dat in januari 2023 geboren zal worden. “Er is geen jaar geweest dat ik niet zwanger ben geweest van 2013 tot 2020. 2021 is het enige jaar dat ik niet zwanger ben geweest.”

Bovendien besloten de ouders om zelf voor het onderwijs van hun kinderen te zorgen, voor thuisonderwijs, en moesten ze een 15-persoons busje kopen om hun gezin – inclusief de twee zonen van Chris – te vervoeren.

“Ik plan ongeveer 15 diners en verdubbel ze dan.”

Mam plant elke maaltijd die ze gedurende de maand zullen hebben en maakt dan een eenmalige aankoop van $ 800. Daarna geeft ze elke week nog eens $ 300 uit aan verse producten zoals melk en yoghurt.

Amanda legde uit: “Ik plan ongeveer 15 diners en verdubbel ze dan. Ik plan niet precies de dagen waarop we eten, maar ik zorg ervoor dat we genoeg eten hebben. We hebben een grote vriezer in de kelder en een koel-vriescombinatie in de keuken. Ik zou nog steeds graag een vriezer willen als we ruimte hadden”.

Kort nadat Amanda in februari 2014 bevallen was van haar eerste kind, verhuisden de zoons van Chris, Logan, 12, en Ryan, 11, naar hun huis met drie slaapkamers.

“Iedereen kan goed met elkaar overweg en is heel sociaal. Ik probeer ze allemaal te leren zelfstandig te zijn, zodat ze meehelpen in het huishouden en zelf hun ontbijt en lunch kunnen regelen. “De meesten van hen weten hoe ze kleren moeten zoeken of een boterham met pindakaas moeten maken,” zei ze.

@amandalynnsellers 😬 that’s all we have over here! 🤣🥰 #crickets #largefamily #momofmany #largefamilydad #funny #humor #blinkblink #fypシ #fyp #largefamilymom ♬ Cricket Sound – Sound Effects

Bron: curioctopus
Beeld: Tiktok

You May Also Like