Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Dit fitnesstoestel maakt het mogelijk om samen met jouw hond te trainen

Met de afgelopen feestdagen, zijn de meesten van ons wel wat extra kilootjes bijgekomen. Dat mag natuurlijk. Maar in het nieuwe jaar willen de meeste mensen het weer kwijt. Trainen is een optie, maar alleen trainen kan best wel saai zijn. We vinden er gelukkig wel wat op. Je kan (om het gezellig te maken) samen met je viervoetige fitness buddy trainen met dit fitnesstoestel die bekend staat als de “Dual Dog Exercise Treadmill”. Die heeft immers ook meer dan nodig gegeten in de afgelopen weken.

Samen met de hond

Met de unieke dubbele trainingsfiets/loopband kun je samen met uw hond trainen. Terwijl je op de stationaire fiets trapt, beweegt de loopband met dezelfde snelheid als waarmee je trapt, dus je kunt de snelheid van de loopband gemakkelijk aanpassen aan de loopsnelheid van jouw hond. De unieke dubbele trainingsapparatuur voor honden wordt geleverd met een stationaire fiets voor de mens die verbonden is met de mini-loopband voor jouw hond. Open gewoon het deurtje aan de achterkant van de loopband om ze binnen te laten en sluit het achter hen om te voorkomen dat ze er meteen uitspringen.

fitnesstoestel hond
Beeld: YouTube

Werking en prijs

Als je op de fiets trapt, zal de loopband automatisch in beweging komen. Als je wilt dat jouw hond sneller loopt, trap je gewoon harder, of als hij langzamer moet lopen, trap je gewoon langzamer op de fiets. Je kunt in dezelfde richting kijken als jouw hond of je kunt de fiets zodanig instellen dat je recht naar jouw hond kijkt terwijl hij rent, zodat je direct kunt zien wanneer je moet stoppen of afremmen. De loopband is bedoeld voor honden van 10 kg en minder, terwijl de fiets het beste gebruikt kan worden voor mensen van minder dan 100 kg. De prijs van €1.700,- is misschien wat aan de dure kant, maar het is in ieder geval de moeite waard.

Bron: pnws.be

Beeld: YouTube

You May Also Like