Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit dikke Funda-huis in Den Haag heeft zelfs eigen klimmuur en golfbaan!

Funda huis Den Haag

Je hebt mensen die de eindjes aan elkaar moeten knopen elke maand en je hebt mensen die van gekheid niet weten wat ze met hun geld moeten doen. De eigenaren van dit Funda-huis in Den Haag vallen in de laatste categorie. Zij hebben nogal bijzondere interieurkeuzes genomen…

Sport

De één kiest voor een blauwe muur of de ander pakt een beetje uit met de chillkamer. Je kunt ook andere interieurkeuzes maken. Wat dacht je van een klimmuur of een golfbaan in je huis? De eigenaren van dit appartement op de Copernicusstraat in Den Haag draaien hun hand er niet voor om.

Funda huis in Den Haag

Een appartement met een golfbaan én klimmuur? Ja, zeker. Sommige mensen hebben zoveel sportdrang in hun lichaam dat dit zelfs tot uiting komt in hun huis. Voor de geïnteresseerden: het Funda huis Den Haag kost 542.500 euro voor 144 m2. Een lekkere woning als je het ons vraagt. Of je de golfbaan en klimmuur wil houden is natuurlijk helemaal aan jou… Bekijk de foto’s hieronder:

interieur design
Funda huis Den Haag interieur design
Funda huis Den Haag
Funda huis Den Haag
Funda huis Den Haag
Funda huis Den Haag
Funda huis Den Haag interieur design

Funda-omschrijving

De omschrijving op Funda luidt: “In een van de leukste straten van het Regentessekwartier gelegen goed verzorgde en ruime (144 m2 woonoppervlakte + 19 m2 inpandige ruimte) 5/6-kamer benedenwoning met dubbele uitbouw en stadstuin (Z/ZO). De woning is uitstekend onderhouden, zeer goed geïsoleerd (dubbele beglazing, plafondisolatie en muurisolatie) en beschikt over 3 à 4 slaapkamers.” Check de Funda-website voor meer informatie!

Check ook: Deze bizarre Funda-woning geeft je een flashback naar 18de eeuw (sgxl.nl)

Bron & beeld: Funda

You May Also Like