Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is de tweede Zuid-Koreaanse Netflix-hit na Squid Game!

netflix

Zuid-Korea scoort de laatste maand mega-goed op het gebied van series op Netflix. Na het wereldwijde succes van Squid Game is de nieuwe Netflix-serie My Name inmiddels ook een hit! Ook deze serie is dus van Zuid-Koreaanse komaf. 

Top 10

My Name staat sinds half oktober op Netflix, maar staat nu al in de top 10 van meest bekeken series. Dat is een lekker begin! Of het de titel ‘meest bekeken Netflix-serie aller tijden’ gaat dragen… Dat moeten we nog even afwachten; gooi de handdoek nog maar niet in de ring.

Over My Name

My Name gaat over Yoon Ji-woo. Yoon werkt voor een drugsbende, genaamd Dongcheonpa. Niet helemaal om de reden waarom je misschien denkt: Yoon heeft namelijk helaas meegemaakt hoe haar vader plotseling werd vermoord. Dat zorgt ervoor dat ze maar één missie heeft: de persoon opsporen die verantwoordelijk is voor het vermoorden van haar vader én wraak nemen.  Om die missie te volbrengen solliciteert ze bij de politie en infiltreert als ‘mol’ binnen de drugsbende Dongcheonpa. 

8,1 op IMDb

My Name bevat alle details om net zo’n succes te worden als Squid Game: het heeft een geweldig plot. Bekende namen die in de serie spelen zijn Kim Jin-min en Park Hee-soon. Inmiddels heeft de serie een mooie 8,1 behaald op IMDb. Leuk detail: dit cijfer heeft Squid Game ook! Absoluut het kijken waard dus. Check hieronder de trailer van My Name:

[video:https://youtu.be/ZOl7iOrD31Q]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like