Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Disney’s Bambi krijgt horrorvariant: Bambi: The Reckoning

bambi horror

Bambi kennen we natuurlijk als schattige Disneyfilm (even een gruwelijk detail daargelaten) en we zouden het niet direct associëren met horror. Toch verandert die associatie misschien binnenkort als het aan regisseur Scott Jeffrey ligt. Er komt namelijk een horrorvariant van Bambi aan!

bambi horror

Horror

Eerder dit jaar verscheen een gruwelijke horrorvariant van Winnie The Pooh. De makers van deze film hebben nu hun peilen op de schattige Bambi gericht. Er is helaas nog niet heel veel bekend, maar dat Bambi een bloeddorstige rol krijgt is duidelijk: “wrede moordmachine, die op de loer ligt in de wildernis”, noemt regisseur Scott Jeffrey Bambi.

Bambi

Scott heeft zich laten inspireren door de Noorse film The Ritual waarin beestachtige figuren uit de Noorse mythologie centraal staan. We benoemden het al even in de introductie, maar in de oorspronkelijke disneyfilm overlijdt de moeder van Bambi. Ook dit deel zal terugkomen in de horrorvariant:  “Bambi wil wraak nemen en ruimt iedereen die zijn plan dwarsboomt uit de weg”, vertelt de regisseur. „Het wordt een erg duistere hervertelling van het lieve verhaal dat iedereen zo goed kent.” Dat belooft wat.

Weten wat Scott kan? Bekijk dan de trailer van de horror Winnie The Pooh: Blood and Honey hieronder:

Bron: Metronieuws
Beeld: Disney

You May Also Like