Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Disneyland Paris deelt nieuwe ontwerpen voor Walt Disney Studios-uitbreiding

Beeld: Disney

In april 2022 werd aangekondigd dat het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris zou worden uitgebreid. We weten eindelijk meer hierover. Er zijn nieuwe tekeningen opgedoken op Disney’s D23-expo in Californië. Er wordt momenteel gewerkt aan een groot meer met daarachter een gebied met een Frozen-thema, dat binnen enkele jaren klaar moet zijn.

Beeld: Disney

Een Rapunzel-tuin

Om de waterpartij te bereiken, zullen bezoekers al snel langs een brede promenade met lantaarns, bomen en bloemperken moeten lopen. Ondertussen passeren ze verschillende tuinen, geïnspireerd op beroemde Disney-verhalen. Er komt een Rapunzel-tuin en een nieuwe gezinsattractie. Het wordt een klassieke scheepswerf gebaseerd op een scène uit de animatiefilm Tangled, waarvan de tekeningen twee weken geleden uitkwamen.

Beeld: Disney
Beeld: Disney

Frozen

Een kleurrijke Toy Story-tuin, inclusief gigantische standbeelden van Jesse en Woody, zal dienen als een nieuwe zij-ingang naar het bestaande Toy Story Land-themagebied. Tegenover ligt een elegante Engelse tuin met referenties als Peter Pan en Mary Poppins. De pittoreske promenade begint op de huidige Hollywood Boulevard, direct naast de The Twilight Zone Tower of Terror. Aan de oever van het meer komt een groot service-restaurant in art-nouveaustijl. Het grote meer uiteindelijk worden gebruikt voor avondshows. Een grote attractie wordt in het nieuwe Frozen-gedeelte: een donker cruiseschip ontworpen door de Nederlander Michel den Dulk, vergelijkbaar met Frozen in Epcot in Disneyland in de VS. Bezoekers kunnen ook eten, drinken en personages uit Frozen ontmoeten.

Beeld: Disney
Beeld: Disney

Bron: looopings.nl

Beeld: Disney

You May Also Like