Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Disney blaast nieuw leven in Dare devil-serie

Dare devil

De annulering van de Dare devil-serie was verwoestend voor mensen over de hele wereld en sindsdien zijn er oproepen om er nieuw leven in te blazen. En ja, er is gehoor aan gegeven, want Variety meldt dat Matt Corman en Chris Ord zich hebben aangemeld om nieuw leven in te blazen in dit favoriete tv-programma van fans nadat het in 2018 was geannuleerd.

Nieuw leven

Speculaties over een mogelijke reboot circuleren al een tijdje en de verschijning van Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home heeft de geruchten zeker aangewakkerd. Vincent D’Onofrio, die Kingpin speelde in de tv-serie, heeft ook een cameo gemaakt in de Hawkeye-serie van Disney Plus. Deze update bevestigt schijnbaar wat eind vorig jaar werd gelekt. David Hayter, die heeft gewerkt met X-Men en Watchmen, legde tijdens een Britse conventie uit dat er hard gewerkt wordt aan het nieuw leven inblazen van de show.

Reboot Daredevil

Hij zegt namelijk: “Ze doen een reboot van Daredevil en Daredevil was altijd een heel belangrijk personage voor mij. Ik hield van de eerste manier waarop ze het deden, maar er zijn bepaalde dingen die ik zou willen aanpassen van de Frank Miller-run op Daredevil die echt veel voor me betekende.”

Bron: Ladbible