Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze zomer kun je deze alpaca roadtrip rijden!

alpaca

Ah, de zomervakantie! De tijd waarin je eindelijk kunt ontsnappen aan je dagelijkse leven en lekker kunt ontspannen. Hoewel het nog even duurt voordat het zover is, is het nooit te vroeg om te beginnen met plannen. Maar waarom zou je voor een feestvakantie op Ibiza kiezen als je ook voor een roadtrip vol met Alpaca’s kunt maken?

Roadtrip

Ja, je leest het goed. Een roadtrip vol met Alpaca’s! We beginnen in Nederland, waar je kunt verblijven bij de Alpacafarm Vorstenbosch. Hier kun je lekker knuffelen met de Alpaca’s en genieten van het boerenleven. Vervolgens reis je door naar Camping Alpaca, waar je je tentje opzet in een veld vol met deze pluizige dieren. Geloof ons, er is niets beter dan wakker worden met Alpaca’s om je heen.

Alpaca’s

Maar we zijn nog lang niet klaar. We reizen door naar Zuid-Frankrijk, waar je kunt verblijven bij ‘La bergère d’alpagas’. Hier kun je wandelen met je favoriete dieren op grote hoogte en genieten van de prachtige omgeving. Daarna gaan we door naar Oostenrijk, waar je de bergen kunt verkennen met een Alpaca aan je zij in Breitenbach am Inn. En als laatste hebben we Campingplatz Paulfeld voor je, waar je in een dal op een camping kunt slapen met je nieuwe, pluizige vriendjes.

Adressen

  1. Alpacafarm Vorstenbosch, Leeghandseweg 10a, 5476 VD Vorstenbosch (Nederland)
  2. Camping Alpaca, Haacht, 3150 (België)
  3. La bergère d’alpagas, Unnamed Rd, 26340 Pradelle (Frankrijk)
  4. Schönau 98, Schönau, Oostenrijk (Oostenrijk)
  5. Campingplatz Paulfeld, Straße am Steinbühl 3 Ortsteil, 99887 Georgenthal/Thüringer Wald (Duitsland)

Check ook: OP DEZE PLEK KUN JE EEN ECHTE ALPACA OPHALEN VANWEGE EEN BABYBOOM

Bron: Showmag
Beeld: Unsplash

You May Also Like