Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze woning op Funda is de droom van elke introvert

woning funda introvert

Een woning op een groot perceel, rust, ruimte, stilte en privacy zijn aspecten waar elke introvert blij van wordt. Dan moet deze voordelige vrijstaande woning op Funda ook echt een droom zijn voor zo iemand. Lees maar verder om te zien wat het huis nog meer in het buitengebied van Holten in Overijssel allemaal te bieden heeft.

Buiten

De woning is omringd met het karakteristieke coulisselandschap, waar deze streek bekend om staat. Dit is een van de weinige gebieden waar je nog kunt genieten van de rust, ruimte en overvloed aan natuur. Het beroemde natuurgebied de Sallandse Heuvelrug is vlakbij. De nabijgelegen minder bekende streken Borkeld en Beusenberg zijn even mooi. De woning zelf is gelegen in het kleine dorpje Borkeld, dat aan de rand van de gemeente Holten ligt. De dichtstbijzijnde grote stad is Almelo, op een half uur rijden met de auto. Het bouwjaar van de woning is 1957. Het vrijstaande huis staat op een enorm perceel van 6.740m². De woning heeft een vrijstaande stenen garage voor 1 auto.

woning funda introvert

Binnen 

Het huis zelf bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit inkomhal, bijkeuken, toilet, keuken en woonkamer met open haard. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers, alle drie met knieschotten en badkamer. De woning heeft een echt zadeldak en keramische tegels. Naast de genoemde garage is er nog een berging en een kleine aardappelkelder op het perceel. Tevens is er een kelder onder de woning. Op de zolder boven de garage heb je nog meer bergruimte.

woning funda introvert

Prijs

De prijs van deze vrijstaande woning is niet zo hoog als je zou hebben verwacht. Het huis en het terrein kosten namelijk minder dan 6 ton!. De vraagprijs is €599.500,- om precies te zijn. Opgemerkt moet worden dat investeren in duurzaamheid slim is. De woning heeft een energielabel E. Als je geïnteresseerd bent, bezoek dan de officiële Funda-website voor meer informatie.

woning funda introvert

Check ook: Aftandse Funda-woning na make-over omgetoverd in absoluut droomhuis (sgxl.nl)

Bron: manly.nl

Beeld: Funda

You May Also Like