Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze vrijstaande opknapper op Funda kan voor 165.000 euro van jou zijn!

funda opknapper

Dat starterswoningen niet altijd duur hoeven te zijn, bewijst Funda zo nu en dan. Zo kwamen we deze opknapper tegen die echt alles heeft wat jouw hartje begeert en ook nog te betalen is in deze moeilijke tijd. Het bevindt zich in het dorp Hijum in Friesland en is tot in de puntjes perfect voor starters. Nieuwsgierig? Lees maar verder.

opknapper funda

Binnen

Dit huis beschikt over een ruime woonkamer met een handige kastenwand en een ruime kelder waar je al je spullen kunt opbergen, zodat je nooit ruimtegebrek hebt. Als je de trap naar boven neemt, kom je bij een extra ruimte die je kunt gebruiken als opslag- of werkkamer. Daarnaast vind je hier nog een kleine slaapkamer die ook geschikt zou zijn als werkkamer.

Buiten

Buiten het huis ligt een grote tuin van maar liefst 20 bij 10 meter. Hoewel deze momenteel voorzien is van veel tegels, kun je je creativiteit gebruiken om de tuin volledig te renoveren. In de tuin bevindt zich ook een berging van ongeveer 2 bij 4 meter, waar je je fiets en tuinspullen droog kunt opbergen. 

Prijs en dorp

Voor €165.000,- kun jij dit huisje op Funda kopen. Hijum telt slechts 380 inwoners en behoort daarmee tot een van de kleinste dorpen van Nederland. Je vindt er een basisschool, sportveld en gezellig dorpshuis. Ook is er vlakbij een ander soortgelijk dorpje te vinden, genaamd Finkum. De omgeving is dus super gezellig en je zult je heel snel thuis voelen.

opknapper funda
opknapper funda
opknapper funda
opknapper funda

Check ook: Dit opknappertje op Funda kan voor slechts 75.000 euro van jou zijn!

Bron: guys.nl

Beeld: Funda

You May Also Like