Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze vrijstaande opknapper is voor minder dan 2 ton te koop op Funda

In Randstad zijn de prijzen voor starterswoningen haast onbetaalbaar. Gelukkig zijn er in andere delen van het land nog betaalbare woningen te vinden. Zo hebben wij een unieke en betaalbare woning op Funda gevonden.

Bouw

Deze woning in Hijum bij Leeuwarden heeft alles wat een starterswoning nodig heeft. De ruime woonkamer is voorzien van een kastenwand. Daarnaast is er een ruime kelder waar je jouw spullen kunt opbergen. Hier heb je dus niet het probleem dat je je spullen nergens kwijt kunt. Ga je de trap op, dan kom je in een ruimte die geschikt is als berging of kantoor. Naast deze kamer is een kleine slaapkamer. Als je vanuit huis werkt, rol je idealiter van bed naar je bureau!

Funda

Tuin

Er is ook een grote tuin rondom het huis. De tuin is maar liefst 20 meter breed en maar liefst 10 meter diep. Hoewel er hier veel tegels zijn, kun je je creativiteit gebruiken om deze tuin helemaal te renoveren! In deze tuin vindt je tevens een berging circa 2 bij 4 meter waar je jouw fiets of tuinspullen droog kunt stallen.

Funda

Prijs

De locatie van dit huis uniek noemen is misschien een understatement. Het Friese dorp Hijum heeft slechts 380 inwoners en is daarmee een van de kleinste dorpen van Nederland. In dit leuke dorp vind je een basisschool, sportveld en een gezellig dorpshuis. Ben je klaar om in deze comfortabele omgeving te wonen? Je hebt ongeveer €165.000,- nodig om deze heerlijke woning op Funda te kopen.

Funda
Funda
Funda

Bron: guys.nl

Beeld: Funda

You May Also Like