Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze uniek AMG-speaker is een collectors item voor iedere Mercedes-fanaat

mercedes amg speaker

Als je van muziek en speakers houdt, dan is er goed nieuws voor jou. Mercedes-AMG brengt namelijk samen met iXOOST een keiharde speaker in vorm van grille uit. Je zal er niet alleen super stoer eruitzien met deze speaker, maar ook de dikste tunes kunnen beluisteren. Twee vliegen in een klap dus.

amg speaker

Samenwerking iXOOST en Mercedes-AMG

De audiobazen bij iXOOST staan ​​niet alleen bekend om hun gear, maar ook om hun samenwerkingen met autogiganten. Eerder hebben ze een luidspreker gemaakt met originele Lamborghini-uitlaatpijpen en een Bluetooth-luidspreker in de vorm van een Pirelli-band. Nu gaat iXOOST een samenwerking aan met Mercedes-AMG om een mokerdikke Bluetooth-speaker in de vorm van een AMG-grille te lanceren. De speaker heeft namelijk dezelfde grille als de originele Mercedes-AMG. Op de speakers zijn er maatbeperkte ventilatieopeningen, veel lichtgewicht koolstofvezel en natuurlijk het iconische AMG-logo.

Optimale 360-graden luisterervaring

Behalve het uiterlijk van de speaker is ook het geluid top, dat is immers het allerbelangrijkste audiospeakers. De speakers hebben een setje basreflexen waar je van schrikt. Met de basreflex aan weerszijden van de grille zorgt de speaker voor een optimale 360-graden luisterervaring. De prijzen en releasedatum voor de luidspreker zijn nog niet bekend, dus we moeten nog even geduld hebben. Dit alles zal bekend worden gemaakt op de website van Mercedes-AMG.

Bron: fhm.nl
Beeld: Instagram

You May Also Like