Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze tropische droomvilla op Funda is een stuk goedkoper dan je zou denken!

droomvilla funda

Op Funda staat een prachtige villa te koop in het dorpje Sint Anthonis, Noord-Brabant. Deze villa biedt een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar een luxueuze woning die ook nog eens redelijk betaalbaar is. Met een vraagprijs van 650.000 euro is deze villa een geweldige kans om de droom van een prachtig huis met een buitenzwembad, garage en carport voor 2 auto’s te realiseren.

Funda

De villa heeft een perceel van maar liefst 1.897 m2 en biedt een woonoppervlakte van 212 m2. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor een groot gezin of voor iemand die gewoon heel erg veel van ruimte houdt. Het huis heeft een ruime en lichte woonkamer met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval.

Droomvilla

De villa beschikt over 3 slaapkamers. De grote tuin is goed onderhouden, maar het eerste wat opvalt is heel belangrijk: het buitenzwembad (inclusief palmbomen). Het buitenzwembad is perfect voor de warmere maanden en biedt de mogelijkheid om lekker af te koelen op hete zomerdagen. Je hoort ons niet klagen. De garage biedt ruimte voor één auto en de carport biedt plek voor nog twee extra auto’s, waardoor parkeren geen probleem zal zijn. Interesse? Neem hier een kijkje op Funda!

Neem hier een kijkje in de tropische droomvilla op Funda:

droomvilla funda
droomvilla funda
droomvilla funda
droomvilla funda
droomvilla funda
droomvilla funda

Bron & beeld: Funda

You May Also Like