Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze spotgoedkope koptelefoon van Lidl schijnt de beste deal ooit te zijn

koptelefoon

Op zoek naar een koptelefoon die goed geluid geeft voor een betaalbare prijs? Check deze draadloze koptelefoon in de Lidl webshop dan eens! Je kunt de Silvercrest Bluetooth koptelefoon scoren voor een spotprijsje. Als we de reviews moeten geloven, is de prijs-kwaliteitverhouding errug goed. 96% van de mensen die er al een hebben gekocht raden het apparaat aan!

Koptelefoon

Met de Silvercrest Bluetooth koptelefoon kun je alles doen. Het is een stijlvolle draadloze on-ear-koptelefoon met uitstekend geluid, een handsfree-functie en een geïntegreerde microfoon heeft. Dat klinkt al goed, maar ook de reviews zijn kneiterpositief: hij scoort een 4,7 van de maximaal 5 haalbare sterren.

Lidl

De prijs-kwaliteitverhouding is echt top. Naast het goede geluid en de lage prijs, heeft de Silvercrest hoofdtelefoon nog meer fijne, praktische eigenschappen. Zo kun je het apparaat makkelijk verstellen zodat je de hele dag geen last hebt van een knellend gevoel. De zachte vulling aan de binnenkant draagt daar nog meer aan bij.

Specificaties

En als we het hebben over specificaties: de koptelefoon werkt op een ingebouwde Li-Ion batterij (400 mAh / 3,7 V). Als je het volume niet hoger dan 50 procent zet, werkt het apparaat 16 uur lang. Er is een AUX-ingang en hij is geschikt voor stembesturing via Siri en Google Assistant. De laadduur is ongeveer 3 uur. De koptelefoon heeft een Bluetooth versie v5.1, en de ondersteunde Bluetooth®-profielen zijn A2DP, HFP, AVRC.

Je kunt de koptelefoon hier voor maar 21,99 euro kopen. Een koopje!

lidl koptelefoon

Check ook: MUST HAVE: LIDL VERKOOPT BETAALBARE ROZE RETRO MAGNETRON

Bron & beeld: LIDL

You May Also Like