Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze prachtige vrijstaande Funda-woning koop je voor de prijs van een rijtjeshuis!

vrijstaande woning funda

Wonen in een vrijstaand huis is tegenwoordig alleen nog maar weggelegd voor de ‘lucky few’, toch? Of toch niet? In het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude staat namelijk deze prachtige vrijstaande woning staat te koop op Funda, voor de prijs van een rijtjeshuis!

De woning

We bekijken de omgeving waar het huis staat; Zuid-Scharwoude, een voormalig vissersdorp, en in dit dorp vinden we de Boomgaard 28, een doodlopend straatje dat nogal verlaten is. Rust vind je dus zeker als je de nieuwe eigenaar van de woning wordt De woning heeft een woonoppervlakte van 79 m² en beschikt over drie slaapkamers. Het huis mag dan geen Amsterdams grachtenpand zijn, maar na een goede poetsbeurt is het zo goed als nieuw.

vrijstaande woning funda

Vraagprijs

Via de tweede slaapkamer kun je naar het dakterras, waar de magie gebeurt, namelijk waar handige stroompunten zijn gecreëerd. Zo weet je tijdens het geven van een feestje precies waar je moet zijn voor een leuke sfeerverlichting. Nadat je het huis je eigen hebt gemaakt, zou een feestje niet verkeerd zijn en bovendien hou je genoeg geld over. Wat is de vraagprijs? 349.000 euro. Een pluspunt van de woning is dat het een geweldige ligging heeft, je zit namelijk niet ver van een supermarkt, een school en sportverenigingen. Wat denk je? Verhuizen naar Zuid-Scharwoude?!

Check de foto’s van de prachtige vrijstaande Funda-woning hier:

vrijstaande woning funda
vrijstaande woning funda
vrijstaande woning funda
vrijstaande woning funda
vrijstaande woning funda
vrijstaande woning funda

Bron: Guys

Beeld: Funda

You May Also Like