Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Deze prachtige golfster maakt je in één klap groot golfliefhebber!

Beeld: Instagram ClaireHogle

Golfen is zeker een interessante sport, maar over het algemeen toch wel toegeschreven aan de elite. Het lijkt wel of alleen rijke mannen die meedoen aan deze sport, toch? Als je dat dacht dan heb je het glad mis. We kwamen deze prachtige golfster tegen, Claire Hogle genaamd, die je in één klap groot liefhebben van golfen maakt.

Carrière

Claire is dol en gepassioneerd in golf. Ze begon haar carrière in golf en maakte haar golfdebuut in Valley League Champions (2015-16). Daarna heeft ze verschillende wedstrijden gespeeld voor haar Rancho Bernardo High School-team, zoals het inaugurele CCAA-kampioenschap, Cal Baptist Lancer Golf Joust, Augustana College Spring Flin. Daarnaast speelde ze in 2018-2019 als junior in dergelijke evenementen genaamd RJGA Shootout in Estrella, DII West Region Preview, CSUSM Fujikura Invitational en nog veel meer. Gedurende haar carrière heeft ze talloze prijzen gewonnen in verschillende categorieën, zoals de CCAA Freshman of the Year Award 2017-18 en de CCAA Golfer of the Week Award op 10 april 2019.

Social media

Claire Hogle is een mooie en jonge beroemde Social Media Influencer die op 3 september 1999 in Californië werd geboren en momenteel met haar familie in Californië woont. Claire Hogle is een van de mooie en fitnessfreak Social Media Star en haar schattige uiterlijk is zo aantrekkelijk dat ze wel de aandacht van velen pakt. Als influencer heeft ze meer dan 240 K volgers op haar officiële Instagram 50 K abonnees op YouTube-kanaal.

Instagram ster

Claire mag haarzelf nu wel een Instagram ster noemen. Ze werd bekend door foto’s met inspirerende bijschriften en Reels op haar Instagram-account te plaatsen. Ze post vooral haar shoots met fantastische kleding met unieke poses, maar ook haar geweldige optreden op Instagram. Sinds maart 2022 heeft ze meer dan 240 K volgers op Instagram. Haar gemiddelde likes op Instagram liggen tussen 10-30 duizend. Check hieronder waarom:

Bron: Manly

Beeld: Instagram ClaireHogle