Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze oude bekende kunnen we weer terugzien in FIFA 23

juventus

Het duurde even 3 jaar, maar een oude bekende is weer terug van weggeweest! We hebben het natuurlijk over Juventus. Het team keert weer terug naar EA en dat betekent maar één ding: voetbalfans kunnen bij FIFA 23 hun hart weer ophalen!

FIFA 23

Het is in ieder geval zeer zeker dat dit geen fake news is, want EA maakte dit zelf vandaag bekend in een persbericht. Juventus komt dus echt terug in FIFA! Niet alleen qua teamnaam, maar ook shirts en het stadion. Het wordt zelfs nog beter: Juventus heeft een meerjarig contract afgesloten met de game en keert de komende edities ook weer terug.

Juventus

De afgelopen edities konden mensen wel kiezen voor de spelers van Juventus, maar dan onder de bedachte naam Piemonte Calcio. Piemonte is de regio waar het team gevestigd is. Calcio betekent ‘voetbal’ in het Italiaans. Vanaf FIFA 23 kun je dus weer zoals vanouds gebruikmaken van de naam Juventus. Voelt als thuiskomen!

Release

FIFA 23 komt op 30 september 2022 uit. De game verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC en Google Stadia.

Bron: Want
Beeld: EA/FIFA