Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Deze ‘optische illusie’-tattoo verbijstert het internet

optische illusie tattoo
Beeld: Instagram

Matt Pehrson, een tatoeëerder werkzaam bij de Zion Tattoo Company in St. George, Utah, zorgde voor verbazing en verwondering toen hij zijn prachtige, maar zeer ongewone kunstwerk deelde met zijn 63.000 Instagram-volgers.

Een reusachtig gat

Matt bracht de tattoo aan op zijn goede vriend Ryan en ging echt tot het uiterste. Hij gebruikte dikke lijnen op Ryans gladgeschoren hoofd die in spiraalvorm naar binnen draaiden tot aan de achterkant van zijn schedel. Met slimme schaduweffecten creëerde Matt een verbluffende illusie waardoor het lijkt alsof Ryan een reusachtig gat in zijn achterhoofd heeft, wat de wenkbrauwen doet fronsen en monden doet openvallen.

Een gek ding

Nadat hij voltooid was, deelde Matt foto’s van zijn werk op Instagram met de volgende tekst: “Heb vandaag een gek ding gedaan op mijn vriend Ryan. We moeten het nog wel verder afmaken.” De post werd met duizenden likes overspoeld en ontving een stortvloed aan reacties. Een volger schreef: “Dit is de meest krankzinnige optische illusie.” Een andere zei: “Dit is de meest ongelooflijke tatoeage die ik denk ik ooit heb gezien”.

Video

Matt deelde tevens een video over de unieke tattoo en schreef: “De mensen wilden het ook nog zien onder een hoek die niet de illusie had, zodat ze kritisch konden zijn. Natuurlijk ziet de tatoeage er alleen ‘perfect’ uit onder een beperkte kijkhoek. Vanuit andere hoeken ziet het er nog steeds uit als een radicale tatoeage, het doet alleen geen pijn aan je buik.”

Check ook: Influencer huilt nadat haar ‘droom’ tattoo op Bali vreselijk misgaat

Bron: clint.be

Beeld: Instagram

You May Also Like